ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

فرمانده مرزبانی فراجا مطرح کرد: رشد فزاینده گروه‌های تروریستی در مرز‌ها

فرمانده مرزبانی فراجا تاکید کرد که مرزبانان ضمن دفاع از تمامیت ارضی کشور تلاش می‌کنند تا با در نظر گرفتن حقوق قانونی همسایگان در زمینه ارتقای روابط فی مابین در همه ابعاد از جمله ایجاد امنیت پایدار و توسعه اقتصادی در منطقه نقش سازنده و اثرگذاری را ایفا کنند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۵ - ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۹۳۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار احمدعلی گودرزی در سخنرانی در نهمین نشست مسئولان مرزبانی کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگ‌های در قزاقستان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران تمدنی کهن دارد، اظهارکرد: ایران با حدود ۸۷۵۵ کیلومتر مرز خشکی و آبی در پهنه ۱۶ استان مرزی با ۱۵ کشور دارای مرز مشترک خشکی و دریایی است.

وی ادامه داد: ساختار نوینی که برای نیروی مرزبانی در نظر گرفته شده و براساس آن مأموریت‌ها اجرا می‌شود، این ساختار نشأت گرفته از برنامه‌های توسعه کلان کشور و براساس وضعیت جغرافیایی، ژئوپولیتیک و ژئواکونومیک منطقه طراحی و تدوین شده است.

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور افزود: مرزبانی جمهوری اسلامی ایران متشکل از گارد ساحلی و هنگ‌های مرزی، ثبات و امنیت خود را با قاطعیت رصد و برای ارتقای صلح و دوستی و مبارزه با هرگونه ناامنی با حضور مستمر در مرز‌های آبی و خاکی بر اساس قوانین و معاهدات مرزی دو و چندجانبه با همسایگان، اقدام می‌کند.

گودرزی تصریح کرد: مرزبانان جمهوری اسلامی ایران ضمن دفاع از تمامیت ارضی کشور، سعی و تلاش وافری دارند تا با در نظر گرفتن حقوق قانونی همسایگان در زمینه ارتقای روابط فی مابین در همه ابعاد از جمله ایجاد امنیت پایدار و توسعه اقتصادی در منطقه نقش سازنده و اثرگذاری را ایفا کنند.

وی با بیان اینکه در این راستا با هماهنگی دیپلماتیک با مرزبانان کشور‌های همسایه و تبادل نظر با هدف ارتقای همکاری‌های مشترک در دستورکار این نیرو قراردارد، گفت: در راستای بهبود و تسهیل رونق اقتصادی و اجرای معاهدات مرزی، حضور فعال مأموران مرزبانی جمهوری اسلامی ایران در بازارچه‌ها و گذرگاه‌های مرزی برنامه‌ریزی شده است.

فرمانده مرزبانی فراجا ادامه داد: رشد فزاینده گروه‌های تروریستی و حامیان رواج ناامنی در مرز باعث شده تا گاهی مرزبانان جمهوری اسلامی ایران متحمل تلفات و ضایعات شوند؛ بدون شک این گروه‌های تروریستی بدون پشتیبانی از جانب امپریالیسم جهانی قادر به ادامه حیات نخواهند بود.

بر اساس اعلام پایگاه خبری پلیس، گودرزی ادامه داد: مرزبانی جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که برای مقابله با تهدیدات تروریستی گزینه‌ای به‌جز همبستگی و همکاری در چارچوب منافع مشترک مبتنی بر عدالت وجود ندارد. امیدواریم که همه حکومت‌ها و کشور‌های منطقه به خصوص سازمان همکاری شانگ‌های در راه مبارزه با تروریسم بین‌الملل، موادمخدر و قاچاق سلاح با جدیت و قدرت وارد عمل شوند؛ جمهوری اسلامی ایران افتخار دارد که در صف نخست مقابله با قاچاق مواد مخدر عمل می‌کند که بهره این اقدام شجاعانه را تقریبأ اکثر کشور‌های جهان می‌برند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، امپریالیسم جهانی تنش در مرز‌ها را در دستور کار خود قرار داده است، افزود: نماد مبارزه با تروریسم در کشور ایران و جهان، شهید والامقام سپهبد حاج قاسم سلیمانی است که توانست در یک برنامه ریزی منسجم تروریست‌های داعش را در منطقه شکست دهد.

فرمانده مرزبانی فراجا در پایان گفت: امروز به جرأت می‌توان ادعا کرد که با وجود هجمه سنگین تبلیغاتی مبنی بر ناامن بودن مرز‌های کشور با همت مرزبانان، دارای با ثبات‌ترین مرز‌ها هستیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار